Over Bermida

Google BerryMijn naam is Berry Lommerse, eigenaar van Bermida Online Marketing. Ik ben sinds 2008 dagelijks bezig met het optimaliseren van de online vindbaarheid van verschillende bedrijven en goede doelen.
Ik werk sinds 2006 bij Mindwize en help goede doelen bij het optimaliseren van hun website.
Daarnaast vind ik het leuk om andere bedrijven te helpen met hun website en online plan. Het leukste is dat het echt werkt!

Steeds meer mensen online

Nederland is een echt internetland. Bijna 95% van de Nederlandse huishoudens is aangesloten op internet en meer dan 90% van de Nederlanders zoekt dagelijks iets op internet. Google is daarbij verreweg de populairste zoekmachine.

Vindbaar zijn in Google

Bedrijven en organisaties kunnen tegenwoordig niet bestaan zonder zichtbaar te zijn in Google. Online marketing is continu in beweging. Nieuwe software, de enorme groei van mobiel internet en het ontstaan van nieuwe, concurrerende sites in jouw branche zorgen ervoor dat je niet stil kunt blijven zitten.

Ik ben gefascineerd door de werking van zoekmachine Google. Ik heb ontdekt dat je met het slim en gestructureerd inzetten van content en techniek en het continue meten en verbeteren van je prestaties beter vindbaar kunt worden.

Google Adwords

Het veilingsysteem Adwords biedt ondernemers de mogelijkheid om altijd zichtbaar te zijn bij bepaalde zoekopdrachten. Meedoen aan Adwords heeft alleen zin als je het rendement meet en  continu je advertentiecampagne optimaliseert. Ik weet hoe je met het inzetten van Google Adwords gericht en betaalbaar de juiste bezoekers op je site kunt krijgen. Ik kan je helpen om de prestaties van je Adwords campagne continue te verbeteren.

Ik ben Bermida Online Marketing gestart om ook jouw organisatie enthousiast te maken om meer te bereiken met een goed vindbare website. Om jouw website op de kaart te zetten.

Gratis Adwords Advies

Neem contact op met Bermida voor een goed gesprek over betere vindbaarheid voor jouw bedrijf of vraag direct mijn gratis Google Adwords Advies aan.

Bel: 06-45058933
Mail: berry@bermida.nl