Beter vindbaar worden

Een zoekopdracht in Google levert als snel tienduizenden resultaten op. Als jouw klanten in Google zoeken, wil je het liefst op de eerste pagina met zoekresultaten staan.
Maar dat gaat niet vanzelf.

Google bepaalt met een ingewikkelde rekenmethode welke websites het hoogst in de zoekresultaten verschijnen. Door zoekmachine optimalisatie van jouw website kun je ervoor zorgen dat je hoog in de zoekresultaten belandt. Dat veel relevante bezoekers jouw website bezoeken zonder dat je daarvoor hoeft te betalen.

Hoe wordt mijn site beter vindbaar door Google?

Een goed vindbare website is het resultaat van vier factoren:

1. Zoekwoorden

Gebruik de juiste zoekwoorden op de pagina’s van je website. Als je bijvoorbeeld baby speelgoed verkoopt via je website moet je zorgen dat in de titels en teksten van je website het woord baby speelgoed regelmatig, op de juiste manier en in de juiste context terugkomt.

2. Techniek

Zorg dat je site technisch en qua structuur op de juiste manier in elkaar zit. Je website moet goed ‘’leesbaar’’ zijn voor Google. Dat betekent dat je bij de bouw en inrichting van je site rekening houdt met de manier waarop Google jouw website leest.

3. Content

Publiceer regelmatig nieuwe content, gericht op jouw doelgroep.
Met het plaatsen van nieuwsberichten en blog artikelen kun je jouw kennis over je product of dienst op verschillende manieren belichten. Google beloont het delen van kennis met een hogere positie.

4. Links

Zorg dat zoveel mogelijk andere sites een link naar jouw site plaatsen. Als je veel links naar jouw website hebt, zal Google de autoriteit van jouw site hoger waarderen en je positie in de zoekresultaten verbetert.

Vraag een online marketing specialist

Als je de organische vindbaarheid van je website wilt verbeteren, is het verstandig om jouw website  door een specialist te laten beoordelen en optimaliseren.

Bermida helpt je verder

Bermida heeft ruime ervaring in verbeteren van de vindbaarheid van websites.  In een vrijblijvend gesprek bespreek ik graag de mogelijkheden om jouw site beter vindbaar te maken in Google.

Bel: 06-45058933
Mail: berry@bermida.nl